Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι μαζική αποστολή sms;
Είναι η δυνατότητα αποστολής ενός κειμένου, το οποίο μπορεί αποσταλλεί από τον υπολογιστή σας σε όσα κινητά τηλέφωνα επιθυμείτε. Την υπηρεσία αυτή την συναντάτε πολύ συχνά με την αγγλική ορολογία που είναι bulksms.

2. Πως μπορώ να κάνω δημιουργία νέου λογαριασμού;
Στην αρχική σελίδα υπάρχει η επιλογή Εγγραφή/Είσοδος μέλους. Συμπληρώνετε με προσοχή τα στοιχεία που υπάρχουν στην φόρμα, βάζοντας σαν username το επιθυμητό όνομα αποστολέα. Θα σας αποσταλεί μέσα σε λίγα λεπτά e-mail που θα σας ζητά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Κάνετε login είσαστε έτοιμοι να στείλετε SMS.

3. Σε περίπτωση που ξεχάσω το password τι μπορώ να κάνω;
Επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία που αναγράφονται στο Link Επικοινωνία.

4. Πως μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα;
Από την μενού Επιλογές επαφών πατάτε Προσθήκη Ομάδας έπειτα δίνετε το όνομα που θέλετε στην ομάδα και πατάτε Yποβολή ερωτήματος.

7. Πώς να εισάγω μια μεμονωμένη Επαφή;
Αφού δημιουργήσετε μία ομάδα, πηγαίνετε Προσθήκη επαφής συμπληρώνετε την φόρμα, επιλέγετε την ομάδα στην οποία θέλετε να προστεθεί η επαφή και πατάτε Yποβολή ερωτήματος.

8. Πως μπορώ να στείλω SMS;
Απλή Αποστολή sms: Από το μενού Επιλογές Μηνυμάτων πατάτε Αποστολή Μηνύματος συμπληρώνετε σε κάθε πεδίο 1 αριθμό κινητού ,πατάτε Eπόμενο Bήμα επιλέγετε το όνομα αποστολέα, πληκτρολογείτε το κείμενό σας στη φόρμα και πατάτε Αποστολή Sms.

Mαζική Αποστολή sms:Από την μενού Επιλογές Μηνυμάτων πατάτε Αποστολή Μηνύματος επιλέγετε την ομάδα ή τις ομάδες που έχετε δημιουργήσει,πατάτε Eπόμενο Bήμα επιλέγετε το όνομα αποστολέα,πληκτρολογείτε το κείμενό σας στη φόρμα και πατάτε Αποστολή Sms.

9. Μέχρι πόσα sms μπορώ να στείλω με το πάτημα ενός κουμπίου;
Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό της αποστολής των μαζικών sms.

10. Τι μέγεθος μπορούν να έχουν τα μηνύματα μου (sms);
Τα μηνύματα σας μπορούν να έχουν μέγεθος μέχρι και 160 χαρακτήρες (1 SMS). Πληκτρολογώντας το μήνυμά σας στην φόρμα μπορείτε να ελέγχετε τον αριθμό των χαρακτήρων επομένως και τον αριθμό των SMS.

11. Τι είναι το όνομα αποστολέα;
Είναι το όνομα το οποίο εμφανίζεται στο κινητό του παραλήπτη σαν αποστολέας του μηνύματος και το οποίο έχετε δώσει εσείς σαν username κάνοντας την εγγραφή σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι 11 χαρακτήρες (γράμματα). Δεν χρησιμοποιούνται ελληνικοί χαρακτήρες. Ακόμα και αν γράψετε στα ελληνικά αυτόματα μετατρέπονται σε λατινικούς χαρακτήρες.

12. Μπορώ να έχω αναφορά παράδοσης των sms που στέλνω;
Από το μενού Επιλογές Μηνυμάτων πατάτε Αναφορές Παράδοσης.

13. Τι είναι οι αναφορές παράδοσης;
Αναφορές παράδοσης είναι στατιστικά στοιχεία, τα οποία μας δείχνουν αν τα sms:
Α. Παραδόθηκαν στους παραλήπτες.
Β. Εκκρεμεί η παράδοσή τους εξαιτίας διαφόρων λόγων (π.χ. κλειστό κινητό ή εκτός δικτύου κ.λ.π.).
Γ. Απέτυχε η παράδοση τους (κατά πάσα πιθανότητα λάθος κινητό ή ανύπαρκτος αριθμός).
Δ. Έληξε η ισχύς του μηνύματος (εξαιτίας του ότι το κινητό του παραλήπτη ήταν κλειστό ή εκτός δικτύου για πάρα πολλές ώρες.

14. Έχει πραγματική σχέση ο χρόνος παράδοσης των sms στους παραλήπτες με τον χρόνο που εμφανίζεται στην αναφορά ότι τα sms παραδόθηκαν;
Όχι, και αυτό γιατί ενώ τα sms παραδίδονται σχεδόν ακαριαία (900-1.800 sms/λεπτό), οι αναφορές ότι παραδόθηκαν, μπορεί να καθυστερήσουν από μερικά δευτερόλεπτα έως και αρκετό χρόνο. Αυτό εξαρτάται από τα κέντρα λήψης και διαβίβασης των sms των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, από τον συνολικό αριθμό των αποστελλόμενων sms καθώς και από μία σειρά άλλους λόγους. Το ότι καθυστερεί να εμφανιστεί η αναφορά ότι ένα sms παραδόθηκε, μπορεί να το έχετε παρατηρήσει και όταν στέλνετε sms από το κινητό σας σε άλλο κινητό, παρά το γεγονός ότι το sms μπορεί να παραδόθηκε άμεσα. Εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε τα παραπάνω, αρκεί στην ομάδα που θέλετε να στείλετε το sms, να συμπεριλάβετε και κάποιο δικό σας κινητό, για να είστε σε θέση να δείτε τον πραγματικό χρόνο παράδοσης του sms.

15. Τι πρέπει να προσέξω στην αποστολή sms όταν το κείμενο που θέλω να αποστείλω περιλαμβάνει και σύμβολα (π.χ.το σύμβολο του ευρώ, της παρένθεσης, του θαυμαστικού κ.λ.π.);
Πάντα πριν κάνετε την μαζική αποστολή sms ενός κειμένου που περιλαμβάνει σύμβολα θα πρέπει να κάνετε μία δοκιμαστική αποστολή σε ένα δικό σας κινητό για να δείτε τον ακριβή αριθμό των χαρακτήρων του sms, γιατί αρκετά σύμβολα αντιστοιχούν σε 2 ή 3 χαρακτήρες αντί σε 1 που αντιστοιχούν τα γράμματα και οι αριθμοί.

16. Μπορώ να κάνω προγραμματισμένες αποστολές sms;
Mπορείτε να κάνετε προγραμματισμένες αποστολές sms τόσο σε ολόκληρη τη λίστα σας ή σε κάποιες ομάδες που έχετε δημιουργήσει όσο και στο αποτέλεσμα που θα πορκύψει μετά απο την αναζήτηση που θα κάνετε στην λίστα σας με βάσει κάποιο κριτήριο της επιλογής σας. Περισσότερες πληροφορίες στο μενού Προγραμματισμένη Αποστολή sms

17. Πως μπορώ να αγοράσω sms;
Μπορείτε να αγοράσετε μηνύματα με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα σας στείλουμε αλλά και μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά και paypal.

18. Μέχρι πότε πρέπει να στείλω τα sms που έχω αγοράσει;
Δεν υπάρχει χρονικό περιορισμός για την αποστολή των SMS ,επομένως μπορείτε να τα στείλετε όποτε επιθυμείτε.

19. Μπορώ να έχω τιμολόγιο/απόδειξη για τις αγορές μου;
Με κάθε αγορά SMS εκδίδουμε απόδειξη ή τιμολόγιο στα στοιχεία στα οποία επιθυμείτε και σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς εντός ολίγων ημερών από την ημέρα της συναλλαγής.

20. Πώς μπορώ να έχω υποστήριξη;
Το armaos-sms.gr παρέχει υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Τα αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε στο link ¨Επικοινωνία¨