Ποιοί Είμαστε

katastimaH ARMAOS TELECOM δημιουργήθηκε με κύριο αντικείμενο τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την κινητή και σταθερή τηλεφωνία και σε συνεργασία με την Wind Hellas A.E.B.E. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει πάνω από 5.200 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας και εξυπηρετεί 600 εταιρίες σε όλη την Κρήτη με κύριο γνώμονα τη τήρηση της βασικής της φιλοσοφίας , που δεν είναι άλλη από το να προτείνει το ποιοτικότερο και αποδοτικότερο τρόπο, με σκοπό τη περιστολή τηλεπικοινωνιακού κόστους , χρησιμοποιώντας πάντα τα μοναδικά εταιρικά προγράμματα BBest της Wind Hellas.

Στηριζόμενοι στη βασική μας φιλοσοφία λοιπόν , δημιουργήσαμε ΚΑΙ ηλεκτρονικό κατάστημα , το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2010 παρέχοντας στους επισκέπτες του site προϊόντα κινητής τηλεφωνίας από ελληνικές αντιπροσωπείες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με τη δυνατότητα ατόκων δόσεων.

Έχοντας κλείσει μόλις 3 μήνες λειτουργίας του site μας , οι παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσονται ακόμη περισσότερο. Παρέχουμε σε εταιρικούς πελάτες , όπως αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης ή ψυχαγωγίας , μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων, Εταιρείες με δραστηριότητα στο τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών αλλά και σε άλλους τομείς , τη δυνατότητα να επικοινωνούν τα προτερήματα των προϊόντων τους μέσω Μαζικών Αποστολών SMS.

Εκτός αυτού η δυνατότητα του ότι με ένα μικρό χρηματικό ποσό , μπορείτε πλέον να διαφημίσετε την επιχείρησή σας σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες, φαντάζει συναρπαστική !!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας και να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο κόσμο του www.armaos-sms.gr

Με εκτίμηση,
Δημ. Αρμάος – Εμμ.Τσιριγωτάκης